Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:10:45 GMT

«قصه عشق پدرم»؛ فیلم قدرنادیده اکران ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۰۹۱۰

«قصه عشق پدرم»؛ فیلم قدرنادیده اکران ۱۴۰۰

فیلم سینمایی "قصه عشق پدرم" ساخته محمدرضا ورزی را که به واپسین روزهای اکران خود نزدیک می‌شود می‌توان فیلم قدرنادیده اکران ۱۴۰۰ دانست. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «قصه عشق پدرم» به کارگردانی محمدرضا ورزی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شریفی‌نیا در حالی به واپسین روزهای اکران خود نزدیک می‌شود که می‌توان آن را فیلم قدرنادیده اکران 1400 دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم که آخرین و چه‌بسا ماندگارترین نقش‌آفرینی مرحوم چنگیز جلیلوند در سینمای ایران به شمار می‌آید، روایت‌گر داستان پدری بی‌قرار است که سال‌ها چشم‌انتظار بازگشت پسرش از جبهه‌های نبرد حق علیه باطل است. او بارها و بارها به دفتر معراج مراجعه کرده و با وجود اینکه دوستان و اطرافیانش مدام تلاش می‌کنند تا وی را متقاعد سازند که بازگشتی در کار نیست و فرزندش به شهادت رسیده است، اما این پدر هرگز امید خود برای بازگشت پسرش از جبهه را از دست نمی‌دهد. 

«قصه عشق پدرم» از 31 تیر ماه 1400 در سینماهای کشور به اکران درآمد و طبق آمار ارائه شده در سایت سمفا(سامانه مدیریت فروش و اکران سینما) تاکنون توانسته است 1677 مخاطب را پای صندلی‌های سینما بنشاند و به فروشی معادل 333,918,000 ریال دست یابد که در نوع خود رقمی پایین و دور از انتظار به شمار می‌آید. 

علل و عوامل فروش پایین فیلم سینمایی «قصه عشق پدرم» را می‌توان در موارد متعددی جست‌وجو کرد. نخستین و چه‌بسا مهم‌ترین عامل، به شرایط رکود ناشی از فراگیری ویروس کرونا در سینما بازمی‌گردد. پاندمی ویروس کرونا در کشور طی دو سال اخیر با رخت بستن رونق از گیشه‌های سینما همراه شد و بدین ترتیب، اقتصاد سینمای ایران طی دو سال گذشته با رکودی عجیب و بی‌سابقه روبه‌رو شد. این وضعیت از یک سو باعث شد که بسیاری از تهیه‌کنندگان نسبت به اکران فیلم‌هایشان در سالن‌های سینما رغبتی نداشته نباشند و از سوی دیگر موجب شد تماشاگران نیز تمایل چندانی برای حضور در سالن‌های مسقف سینما نداشته باشند. 

یکی دیگر از عواملی که می‌توان آن را در فروش پایین فیلم‌هایی با مختصات «قصه عشق پدرم» موثر دانست، تغییر ذائقه کسر قابل توجهی از مخاطبان سینمای ایران طی سال‌های اخیر است. اکنون غالب تماشاگران سینما ترجیح می‌دهند به‌جای تماشای آثار جدی و اثرگذار، شبه‌کمدی‌های نازل و کم‌مایه تماشا کنند. در چنین شرایطی طبیعی است که فیلم‌هایی از جنس «قصه عشق پدرم» عملا یارای رقابت با شبه‌کمدی‌های نازلی مانند «دینامیت» را نداشته باشند و در فروش گیشه عقب بمانند. 

به نظر می‌رسد که ضروری است سیاستگذاران و مدیران سینمای ایران باید تمهیدی جدی برای تغییر شرایط نابرابر کنونی اکران در سینمای ایران بیندیشند؛ تمهیدی که بتواند برقرارکننده توازن، تعادل و عدالت در اکران باشد و موازنه نابرابر کنونی که در آن شبه‌کمدی‌های نازل همواره فاتح بلامنازع گیشه‌ها هستند را به نفع فیلم‌های شریف و بی‌دفاعی از جنس «قصه عشق پدرم» تغییر دهد. 

شگرد جدید پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی برای نقض حقوق مخاطبان!چرا سینمای دفاع مقدس جهانی نشد؟/ زرگرنژاد: برخی متولیان سینمای دفاع مقدس حلقه تولید را بسیار تنگ کرده‌‌اند6 فیلمساز مطرح سینمای ایران برای کانون پرورش فکری فیلم می‌سازند/ رونمایی از نخستین انیمیشن سه‌بعدی کانون در جشنواره فیلم فجر

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار اکران فیلم سینمای ایران سینما اخبار اکران فیلم سینمای ایران سینما سینمای ایران قصه عشق پدرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی برنامه، «سینما زاویه» به تهیه‌کنندگی رقیه زهرا پرندآور امشب شانزدهم اردیبهشت ماه با نگاهی به فیلم «مست عشق» به بحث و بررسی درباره تعلیم و تربیت از نگاه سینما می‌پردازد.  

اجرای این برنامه به عهده وحید رونقی است و در میز سینمای ایران فیلم «مست عشق» با حضور زینب احقر مدرس دانشگاه و محمد قربانی منتقد سینما مورد بحث قرار می‌گیرد.   

در بخش دیگری از این برنامه حسام آبنوس با واکاوی «مست عشق» و «کیمیا خاتون» روایت سینما از معلم عشق را بررسی می‌کند.  

میز سینمای جهان این هفته «سینمازاویه» به فیلم «جاماندگان» محصول ۲۰۲۳ می‌پردازد.  

فاطمه دلاوری پاریزی در بخش دیگری از برنامه با عنوان «تعلیم و تربیت به سبک پاندای کنگ‌فوکار» موضوع تعلیم و تربیت را در سینمای کودک و برای کودکان بررسی می‌کند.  

بحث‌ و گفت‌وگو درباره اخبار سینمای ایران در این هفته بر عهده الهه زواره‌ئیان خبرنگار سینمایی است.  

«سینما زاویه» به سردبیری مریم شوندی و پیمان خزلی و تهیه‌کنندگی رقیه پرندآور، یکشنبه شب‌ها از ساعت ۲۲ روی موج رادیو گفت‌وگو می‌رود.

دیگر خبرها

  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بررسی «مست عشق» حسن فتحی در رادیو
  • «تگزاس ۳» و «عطرآلود» به سینما می‌آیند
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی