Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:15:35 GMT

قصه‌ای درباره عشق نانوای جوان و آزمون بازیگری

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۲۶۹۴۵

قصه‌ای درباره عشق نانوای جوان و آزمون بازیگری

محمد رحمانیان که به تازگی اپیزود جدیدی به نام «به افتخار نیل سایمون» به نمایش «عشق روزهای کرونا» اضافه کرده است، با نگارش یادداشت کوتاهی، توضیحاتی درباره این اپیزود ارایه کرد.

این هنرمند تئاتر در یادداشت خود که آن را در اختیار ایسنا قرار داده، نوشته است:" اپیزود «به افتخار نیل سایمون» که به مجموعه ­ی نمایشی «عشق روزهای کرونا» افزوده شده و از امروز شنبه پنجم مهرماه در کافه ـ باغ رودکی و در حیاط تالار وحدت به روی صحنه می­ رود، در واقع اقتباس آزادی ­ست از نمایشنامه­ ی تک پرده ­ای «آزمون انتخاب بازیگر» اثر نیل سایمون که خودِ آن نمایشنامه نیز نگاهی به چند نمایشنامه­ ی چخوف مثل «مرغ دریایی» و «سه خواهر» دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایمون با استفاده از شخصیت «نینا» در «مرغ دریایی» یعنی دختر جوانی که در شهرستان زندگی می­ کند و عاشق بازیگری در شهرهای بزرگ روسیه است، داستان خیالی یک علاقه­ مند به بازیگری را روایت می ­کند که نزد آنتون چخوف آمده تا آزمون بازیگری بدهد، شاید برای نقشی در یک نمایش پذیرفته شود.

او در این آزمون راست و دروغ و خیال و واقعیت را در هم می‌­آمیزد تا بتواند مقبول نظر نویسنده­‌ی مشهور شود، ولی هرگز این اتفاق نمی­‌افتد. اما در پایان، زمانی که بخشی از «سه خواهر» را اجرا می­‌کند، چخوف به زلالی و حقانیت او و راهی که قصد دارد بپیماید پی می‌برد.

 در اپیزود به «افتخار نیل سایمون» ما با نانوای جوانی روبه رو می­‌شویم که قصد دارد برای انتخاب بازیگر در فیلمی به نام «عشق روزهای کرونا» آزمون بازیگری بدهد. نخست تصور می­‌کنیم او نیز مثل بسیاری از علاقه­‌مندان جویای نام و شهرت قدم در این آزمون گذاشته، اما هرچه پیش­تر می­‌رویم به لایه­‌های عاشقانه‌­ی این انتخاب بیشتر پی می‌­بریم.

این اپیزود با بازی علی اوجی و سیما تیرانداز در مجموعه‌­ی شش اپیزودی «عشق روزهای کرونا» از امشب در فضای باز کافه ـ باغ رودکی اجرا خواهد شد.»

«عشق روزهای کرونا» آخرین هفته‌­ی اجرای خود را تا روز جمعه یازدهم مهر 1399 سپری می کند.

پیش از این بهنوش طباطبایی با بازی در اپیزود «بانو و گربه ملوس» در این نمایش ایفای نقش می‌کرد که با حذف این اپیزود به دلیل حضور گربه روی صحنه تئاتر، اپیزود تازه‌ای با نام «به افتخار نیل سایمون» با بازی سیما تیرانداز و علی اوجی، جایگزین شد.

اسامی بازیگران این نمایش (به ترتیب حروف الفبا)  به شرح زیر است: امیرکاوه آهنین‌جان، نوشین اعتماد، علی اوجی، سیما تیرانداز، سعید توکلی، راحیل زمانی، غزل شاکری، مبینا طبایی، نیما طیبی، مانیا علیجانی، مهتاب نصیرپور، افشین هاشمی و... احترام برومند.

ترانه­ سرا: حسن علیشیری. پیانیست: سردار سرمست. تهیه­‌کننده: آزیتا موگویی.نویسنده و کارگردان: محمّد رحمانیان.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایش عشق روزهای کرونا محمد رحمانيان کروناویروس عشق روزهای کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه

مهدی مجنونی کسمایی از تهیه کنندگان و گوینده‌های رادیو تهران و برگزیده بخش بازیگری در سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» با اشاره به خلق شخصیت پروفسور بالتازار در برنامه «تهران من» به خبرنگار مهر گفت: تاکنون در دوره های قبلی جشنواره پژواک شرکت نکرده بودم. این دوره از برگزاری جشنواره پژواک به عنوان برگزیده بخش خلق شخصیت، در برنامه «تهران من» با خلق شخصیت پروفسور بالتازار برنده تندیس صدای طلایی و لوح تقدیر شدم.

وی با اشاره به اینکه جشنواره ها موجب افزایش انگیزه برنامه سازان خواهند شد، بیان کرد: جشنواره ها همیشه انگیزه ها را بیشتر می کنند و باعث می شود برنامه ساز احساس کند زحماتش دیده می شود. ضمن اینکه جایگاهی برای شروع دوباره برای فتح مقامی بالاتر خواهد بود.

مجنونی با بیان اینکه خلاقیت و بداهه گویی در بازیگری بسیار حایز اهمیت است، افزود: به نظرم آنچه که در بخش خلق شخصیت برای داوران اهمیت داشت، خلاقیت و بداهه گویی در شخصیت طنز پروفسور بالتازار بود.

برگزیده بخش بازیگری در این دوره از جشنواره در پایان عنوان کرد: خودم این شخصیت (پروفسور بالتازار) را خلق کردم و با آن زندگی می کنم. خوشحالم که پروفسور بالتازار بعد از چند سال که در برنامه های مختلف حضور داشت، در این دوره از جشنواره شنیده و دیده شد. به نظرم پروفسور بالتازار شایستگی اش را داشت. افرادی که در بخش بازیگری و خلق شخصیت هستند خیلی سختی این کار را تحمل می کنند و برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث می‌شود زحمات دوستان در رادیو دیده شود.

کد خبر 6098013 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • ورود سامانه بارشی جدید به کردستان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • روزهای سخت مهاجم جوان برزیلی در بارسلونا؛ ویتور روکه ناامید و افسرده است!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • عملیات جستجوی جنازه جوان غرق شده شوشی ادامه دارد
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس